Om Corona Control

“När kunden ber oss att hitta en helhetslösning inom processindustrin, då är det extra roligt att gå till jobbet.”

Marknadens starkaste sortiment av ventiler för processindustrin

Corona Control har sedan 1987 erbjudit helhetslösningar inom processindustrin – från processkunskap, dimensionering och materialval till implementering, reservdelar och kontinuerlig support.
I en bransch där kompetens och förtroende är a och o jobbar vi hårt för att ge våra kunder något extra. För det är till oss vi vill att du ska komma när du söker en lite bättre reglerventillösning, när du letar efter en effektivare metod för att minimera kostsamma produktionsstopp, när du önskar en flexibel samarbetspartner. Eller om du kanske bara vill prata med någon som är genuint intresserad av din vardag i processindustrin.

Ventiler, instrument, reglerventiler av högsta kvalitet

Corona Control är en leverantör av allt från instrumentering till ventiler, där vår expertis är speciellt inriktad på reglerventiler. Denna ventil kompenserar belastningsstörningar och bevarar den reglerade processvariabeln så nära det önskade börvärdet som möjligt. Vi hittar den processlösning som säkerställer den främsta funktionen samt driftsäkrar systemen. Under respektive produktkategori kan du hitta vårt breda sortiment av ventiler, instrument, processregulatorer och ångkylare. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra produkter – vi finns här för dig.

Våra certifikat