Läkemedel

Utmärkt forskning och produktion inom läkemedelsindustrin kräver alltid pålitliga ramvillkor.

Samtidigt innebär framsteg alltid att ha modet att förnya sig.

Inom produktutveckling ligger därför fokus på de speciella kraven och vårt krav på bästa möjliga lösning.

Detta har resulterat i en produktportfölj där läkemedelsindustrins speciella utmaningar redan har tagits med i produktdesignen.

Helt i rostfritt stål – vår processinstrumentation för läkemedelsindustrin

Inom läkemedelsindustrin är sterilitet, säkerhet och noggrannhet avgörande för framställning av läkemedel

För denna industri designar vi våra processtransmittrar och membrantätningssystem med aseptiska anslutningar och polerade fuktade delar. Olika anslutningstyper är certifierade enligt European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) och American Sanitary
Standard 3-A.

Projekt.1

Implementering av en utmärkt försäljningsstruktur för den farmaceutiska/biofarmaceutiska processindustrin i Irland

Vår relation med Ashcroft går tillbaka över 25 år och är en viktig del av INSTECOs verksamhet. Vår första Ashcroft-mätare
levererades inom 16 veckor och bestod av en processmätare komplett med membrantätning.

Inom läkemedelsindustrin är sterilitet, säkerhet och noggrannhet avgörande för framställning av läkemedel.

Genom åren har vi nu arbetat med Ashcroft för att bygga upp ett lager av hundratals tryckmätare, membrantätningar,
temperaturmätare och brytare, vilket servar vår marknad med mycket korta ledtider. Vår första försäljning av Ashcroft-produkter skedde till en irländsk plats för ett globalt läkemedelsföretag. Idag levererar vi Ashcroftprodukter till denna kund på alla platser i Irland. Dessa kan vara DXLdp differenstrycktransmittrar för renrumstillämpningar eller 35-1032 processtryckmätare, men vi säljer också gemensamt tryckbrytare i rostfritt stål för hygieniska applikationer eller standardmätinstrument på denna marknad.

Den gemensamma nämnaren för vårt samarbete för alla ansökningar är uppmärksamhet på detaljer i offertfasen i
samarbete med respektive kontakter och efterlevnaden av dokumentationskraven vid leveranstillfället. Vi har byggt upp starka relationer med många Ashcroft-personal i Europa under åren och har fått det förtroende och den respekt som är ömsesidig. Vår filosofi är att arbeta tillsammans och få det rätt första gången. Med 50 FDA-godkända farmaceutiska och biofarmaceutiska anläggningar här i Irland, är vi stolta över att ha etablerade relationer med de flesta, om inte alla, av dem som levererar Ashcroft-instrumentering

Projekt.2

Övervakning av differenstryck i renrum av ett globalt läkemedelsföretag

Under en flerårig testfas på företagets huvudanläggning i Europa testades Ashcroft DXLdp differentialtryckstransmitter
framgångsrikt med avseende på noggrannhet och långsiktig stabilitet och etablerades därefter som en global fabriksstandard..
Den första verkliga fältansökan skedde sedan i ett nybyggnadsprojekt för företaget, vilket var den största nybyggnadsinvesteringen hittills. Bara i detta projekt installerades flera hundra Ashcroft DXLdp differenstrycksensorer. Efter produktlanseringen har dessutom flera mindre nybyggnader och ombyggnads- eller moderniseringsprojekt realiserats av läkemedelstillverkaren.
Speciellt den pålitliga produktprestandan och den kund- och projektspecifika produktanpassningen för specifika krav, ger smidiga projektprocesser och en mycket god kund/leverantörsrelation.

0
Intresseförfrågan