Marknadens starkaste sortiment av ventiler till industri

Våra produkter

Vi är heltäckande när det gäller industriventiler. Vårt sortiment omfattar reglerventiler, säkerhetsventiler, och alla varianter av avstängningsventiler.

Service

Service på reglerventiler är vår specialitet. Vår omfattande lagerhållning av reservdelar och kompletta ventiler möjliggör hög serviceberedskap gentemot våra uppdragsgivare

Utbildningar i dimensionering & reglerventiler

Lämpliga utbildningar för exempelvis instrument-, underhållsingenjörer eller processoperatörer som vill få en ökad kunskap av reglerventiler.

Vi har allt när det gäller ventiler för den tunga processindustrin.

Från kompletta paket med marknadens bästa produkter till specifika lösningar unikt anpassade efter just dina behov.

Vi är gärna med och utvecklar designen för att öka livslängden på utsatta delar och därmed förlänga serviceintervallerna samt minimera kostsamma produktionsstopp. Oavsett uppdrag – nybyggnation, uppgradering av befintlig anläggning, utveckling av specifika produkter och material – så ger vi oss inte förrän du är helt nöjd.

MARC – Masoneilan Authorized Repair Center

Vi är det enda företaget i Norden som har genomgått Masoneilans mycket omfattande certifieringsprogram för ventilservice, Masoneilan Authorized Repair Center (MARC).
Läs mer

Hitta rätt produkt

Corona Control har ett fullständigt utbud av ventiler och instrument för processindustrin. Hitta lämplig produkt för din applikation genom att filtrera efter typ, segment eller varumärke.

Produkttyp

Segment

Varumärke

Finns inte det du söker? Vi hjälper dig! Kontakta oss.

0
Intresseförfrågan